A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Межиріцький заклад загальної середньої освіти І-ІII ступенів Лебединської міської ради Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шкільні ігри

У Межиріцькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів сьогодні проведено спортивні змагання з футзалу серед учнів 7-9 класів в рамках І етапу проєкту «#Пліч_о_пліч» Всеукраїнські шкільні ліги під гаслом «#Разом_переможемо».

15:12 29.01.2024

День здоров'я

День здоров`я в школі – це завжди веселий активний захід, який подобається всім школярам. Вони можуть не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час. Сьогодні у закладі був проведений спортивний квест «Вище веселки, швидше вітру»

09:38 07.04.2023

Безпека понад усе

3 квітня представником територіального підрозділу Головного управління ДСНС України у Сумській області Волошиною І.А. була проведена онлайн-бесіда з учнями закладу з питань уникнення уражень вибухонебезпечними предметами.

09:43 03.04.2023

Гра "Дивовижні України"

Український народ має визначні природні, історичні, культурні, спортивні, наукові надбання, якими славиться у Європі та світі. Учні 8 класу взяли участь в інтелектуальній грі "Дивовижі України", яка сприяла поглибленому ознайомленню з кращими надбаннями українського народу, вихованню національної гідності, патріотичних почуттів.

09:43 29.03.2023

Перемога за нами

Волонтери нашої школи наближають перемогу, як можуть: плетуть маскувальні сітки для захисту українських оборонців від російських окупантів, роблять окопні свічки

09:49 14.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора